Uppdaterade AT-uppgifter
Uppdaterade AT-uppgifter
Denna tjänst är avsedd för läkarstudenter och läkare

Bloggar

Blogg - lavskrikan

Hur får en läkare bete sig egentligen?
24:e februari
Views: 3543
Under min snart femåriga karriär har jag ju träffat på ett gäng rappelskallar, minst sagt. Jag förstår inte hur en del kunnat för det första klara läkarutbildningen, för det andra få sig sin legitimation, och för det tredje få behålla den.

Ibland handlar det om rena faktabrister, som ju ofta kan vara rätt uppenbara och mer lätta att både åtgärda och göra andra uppmärksamma på. Men hur gör man när en läkare beter sig som en fullständig idiot både mot personal och patienter?

Nu pratar jag inte om hur vi doktorer är privat sett. Jag har själv betett mig som en mer eller mindre imbecill många gånger, men på jobbet försöker jag faktiskt BETE mig.

Senaste omgången av en äkta tarmskalle har varit nu i veckan. En människa som kallar sig läkare håller på att driva mig till vansinne. Passar väl förresten väl, med den specialitet jag jobbar i.

(Här har jag med glädje beskrivit dr Evils beteende mer i detalj, tills jag insåg att den här bloggen går att nå överalltifrån. Jag bryr mig inte om dr Evil själv kan identifiera sig för jag står för min åsikt, men man bör väl själv vara lite professionell också. Synd. Det kliar i fingrarna.)

Vad tar man sig till?
Och dr Evil om du ser det här och känner igen dig... så gör det ingenting för jag står för min åsikt.

För att skriva kommentarer måste du bli medlem

copyright © 2017 underlakare.se